Introducere

Programul de contabilitate TRENDIX reprezintă un sistem integrat de contabiliate generala, financiara, gestiune, distributie, mijloace fixe, stocuri, productie, salarii, leasing, operatiuni in valuta adaptat legislatiei in vigoare, insotit de un serviciu profesional de asistenta tehnica, pentru mersul optim al afacerii dumneavoastra.

Se prezinta atat sub aspect unitar cat si modular pentru a usura implementarea sa atat in intrerprinderile mari cat si in cele mici si mijlocii.
Ca urmare a experientei acumulate, produsele dezvoltate de TRENDIX sunt cele mai in masura sa satisfaca cerintele dumneavoastra pentru o solutie software de referinta, datorita usurintei in utilizare, a calitatii si a fiabilitati specifice marcii TRENDIX.

In viziunea noastra, o solutie soft de contabilitate si gestiune econonomica poate fi completa numai insotita de un serviciu profesional de asistenta tehnica. Serviciul nostru de asistenta tehnica va ofera raspunsuri si solutii la orice nelamurire pe care o puteti avea legat de utilizarea sau gama completa de functionalitati a programelor noastre, raspunsuri si solutii oferite atat prin intermediul asistentei telefonice cat si prin asistenta la sediul dumneavoastra.

Desi acest program de contabilitate este usor de folosit - acestea se refera atat la interfata cu utilizatorul, ecranele sunt suficient de explicite cat si la multitudinea functiilor pe care le ofera - recomandam citirea acestui manual. Pentru a facilita familiarizarea mai rapida cu programul, va oferim o prezentare a pasilor necesari de urmat pentru folosirea programului TRENDIX.

Programul poate fi instalat monopost sau in retea, in varianta integrata sau module separate, respectiv :

  • Modul Contabilitate:
  • Modul Salarii;
  • Modul Gestiune ( Furnizori, Stocuri, Clienti ) ;
  • Modul Productie ;
  • Modul Imobilizari:
  • Modul Leasing.