Contact

Compania noastra, infiintata in anul 2001, isi propune sa vina in intampinarea celor ce prefera, inainte de toate, un mod de lucru profesionist.

Compania noastra, infiintata in anul 2001, isi propune sa vina in intampinarea celor ce prefera, inainte de toate, un mod de lucru profesionist.

Suntem o echipa dinamica si ne propunem sa construim solutiile cele mai eficiente pentru colaboratorii nostri.

Serviciile oferite constau in productia de software atat pentru departamentele finanaciar-contabile prin programul TRENDIX, cat si pentru departamentele de marketing si vanzari prin design-ul de web-site-uri.

TRENDIX - programul complet de contabilitate – este un sistem integrat, complex si flexibil care centralizeaza informatiile generate in procesul economic, corelat cu modul de lucru specific fiecarui utilizator. Prin modulul TRENDIX Manager oferim coordonatorilor de departamente posibilitatea de a urmari evolutia costurilor pe orice tip de activitate si/sau personalului aferent.

In productia de web-site-uri echipa noastra asigura de la inregistrarea domeniului, constructia site-ului propriu-zis, publicarea acestuia pe internet cu optimizare pentru motoarele de cautare, mergand pana la restructurarea site-ului sau modificarea design-ului.

Adresa noastra: Str PACII, Nr 8
Pct. lucru: Str. Gheorghe Baritiu,
Nr. 9 CUI: RO 14370216
NRC: J16/931/2001
Cont: RO61BRMA0170026648600000
Banca: Romaneasca
Loc. Craiova, Jud. Dolj Tel./Fax: 0251.417.891
Cod postal 200389
Tel: 0251.41.78.91, 0729.884.488
( numere cu tarif normal )
Site: www.trendix.ro
E-mail: sales@trendix.ro
E-mail: suport@trendix.ro
Site alternativ: www.bluelogic.ro
E-mail: contact@bluelogic.ro
* Denumire firma / Nume si prenume * Email

* Telefon

* Mesaj


* Verificare

+ = 17

 

X
VREAU SA TESTEZ APLICATIA
X
* Denumire Client/Firma * Email-ul Dumneavoastra Nr. Dumneavoastra de Telefon Subiectul Mesajul
Trimite mesajul si testeaza aplicatia
Va multumim pentru interesul acordat. Cererea dvs. va fi procesata si veti fi contactat de un membru al echipei noastre in cel mai scurt timp.