:: Contabilitate

Modificari ale modulului Contabilitate

Prima pagina :: Stiri :: Contabilitate :: Actualizarea declaratiei 394 conform legislatiei in vigoare incepand cu ianuarie 2012

Actualizarea declaratiei 394 conform legislatiei in vigoare incepand cu ianuarie 2012

09-07-2012

Potrivit OMFP 3596 din 19.12.2011 privind declararea livrarilor/prestarilor si achizitiilor efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA si pentru aprobarea modelului si continutului declaratiei informative privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA, perioada semestriala de raportare pentru Declaratia 394 se schimba. Noua perioada fiscala urmeaza a fi, in cele mai multe cazuri, luna sau trimestrul.
Pentru actualizarea declaratiei 394 din Trendix, conform legislatiei in vigoare incepand cu luna Ianuarie 2012, va trebui sa faceti un update mare (DOWNLOAD UPDATE din contul dumneavoastra de pe www.trendix.net), care sa aiba data cel putin egala cu 14.02.2012.

X
VREAU SA TESTEZ APLICATIA
X
* Denumire Client/Firma * Email-ul Dumneavoastra Nr. Dumneavoastra de Telefon Subiectul Mesajul
Trimite mesajul si testeaza aplicatia
Va multumim pentru interesul acordat. Cererea dvs. va fi procesata si veti fi contactat de un membru al echipei noastre in cel mai scurt timp.