:: Contabilitate

Modificari ale modulului Contabilitate

Prima pagina :: Stiri :: Contabilitate :: Bilant contabil 2010

Bilant contabil 2010

09-07-2012

A fost actualizat bilantul contabil obtinut prin Conta Generala->Liste->Bilant Contabil pentru intocmirea bilantului la 31.12.2009 si salvarea fisierelor pentru depunere.

Bilantul poate fi generat direct din program, se poate salva pentru depunere, insa trebuie sa fiti la curent cu procedura de depunere a bilantului. Fisierele generate din Trendix se vor prelua in formularul furnizat de Ministerul Finantelor Publice (disponibil pe <a href=www.mfinante.ro>www.mfinante.ro</a>) de unde se va valida, se vor genera fisierele si salva pe suportul magnetic atat fisierele cat si formularul. NU se genereaza notele explicative direct din program.

ATENTIE!
Verificati:
- datele din evidenta facturiera pentru o repartizare corecta a sumelor defalcate pe date de scadenta (daca nu se utilizeaza evidenta facturiera sumele se vor repartiza manual de persoana care intocmeste bilantul)
- corelatia intre formularul 10 si 40 unde este posibil sa apara o diferenta de 1 leu din rotunjire.

De asemenea formularele de bilant se pot obtine pe oricare dintre lunile anului pentru societatile care depun situatii lunare (formularul 10 si 20).

Pentru a beneficia de actualizare trebuie actualizat programul cu update-ul din data de 02.02.2010 sau dupa aceasta data.

X
VREAU SA TESTEZ APLICATIA
X
* Denumire Client/Firma * Email-ul Dumneavoastra Nr. Dumneavoastra de Telefon Subiectul Mesajul
Trimite mesajul si testeaza aplicatia
Va multumim pentru interesul acordat. Cererea dvs. va fi procesata si veti fi contactat de un membru al echipei noastre in cel mai scurt timp.