:: Contabilitate

Modificari ale modulului Contabilitate

Prima pagina :: Stiri :: Contabilitate :: Modificari legislative privind inregistrarea reducerilor comerciale prin conturile noi 609 si 709

Modificari legislative privind inregistrarea reducerilor comerciale prin conturile noi 609 si 709

09-07-2012

Pentru a putea opera discountul financiar primit de la furnizori sau acordat clientilor pe noile contari, conform legislatiei in vigoare, mod de operare (doar pe contabilitate sau pe gestiune cu contare automata in contabilitate) consultate pe Ajutor la categoria Intrebari frecvente->Discount.

Pentru a efectua pe contabilitate inregistrari pe noile conturi trebuie utilizate machetele din directorul comun Trendix din contul clientilor de pe net.bluelogic.ro (fostul www.trendix.net) fisierul MK_DEDUCERI.MAK (se vor importa machetele in Conta generala->Tranzactii->Dedicate->Mak Generale sau locale).

De asemenea aplicatia va trebui actualizata la varianta din 22.02.2010 sau mai recent.

Conturile 609 si 709 se vor adauga de utilizator in planul sintetic de conturi in Conta generala->Conturi->Introducere conturi.

X
VREAU SA TESTEZ APLICATIA
X
* Denumire Client/Firma * Email-ul Dumneavoastra Nr. Dumneavoastra de Telefon Subiectul Mesajul
Trimite mesajul si testeaza aplicatia
Va multumim pentru interesul acordat. Cererea dvs. va fi procesata si veti fi contactat de un membru al echipei noastre in cel mai scurt timp.