:: ERP

Actualizari ale programului Trendix

Prima pagina :: Stiri :: ERP :: Versiune in TREND cu evolutia

Versiune in TREND cu evolutia

09-07-2012

Daca in data de 20 martie 2008, Microsoft a lansat oficial in Romania trei produse consacrate, dar cu imbunatatiri noi: Windows Server 2008, SQL Server 2008 si Visual Studio 2008, la nici o luna, echipa Blue Logic a venit pe piata programelor de contabilitate cu un nou produs: Trendix T5, avand la baza functionalitatea noului sistem Windows Server 2008. Dar ceea ce trebuie mentionat este faptul ca o parte din clientii nostrii de seama au inteles, alaturi de noi, avantajul de a tine pasul cu evolutiile tehnologiei si comunicarii.

Deschiderea Windows 2008

Spre deosebire de trecerea de la XP la Vista care a lasat multe programe, periferice si componente, incompatibile, Windows Server 2008 este mai mult un upgrade important fata de predecesorul sau, Server 2003. In principal, functionalitatile sale ajuta administratorii sa creasca nivelul securitatii din organizatie si sa simplifice managementul si configurarea setarilor de securitate. Alte imbunatiri au avut loc la capitolul operarii intensive cu baze mari de date, a carei viteza a crescut considerabil cat si la cel de Web Server.

Un nou trend: Trendix T5

Atragand avantajele imbunatatirilor Windows Server 2008 de partea noastra, am creat Trendix T5.Caracteristile noului produs sunt:
- ideal pentru clientii cu mai mult de 5 statii si volum de date ridicat
- viteza marita in operare si raportare
- operare in timp real din locatii (orase) diferite
- securitate sporita a datelor
- nevoia unui server "puternic" pe care sa fie instalat Windows Server 2008, iar pentru fiecare statie licenta Terminal Services instalata tot pe server

Completari

Desi conexiunea la server se face de pe o statie, toate operatiile se efectueaza si sunt gestionate pe server, pe baza unor conturi de utilizator, marind in acest fel viteza de lucru. Avand serverul conectat la internet, se pot configura setarile de securitate, in acest fel pe baza drepturilor de utilizare, poti opera, vizualiza, gestiona activitatea unei firme, de oriunde te-ai afla, doar cu ajutorul unui laptop si o conexiune la internet.

Pentru detalii, oferte si alte lamuriri, contactati-ne la:

 

X
VREAU SA TESTEZ APLICATIA
X
* Denumire Client/Firma * Email-ul Dumneavoastra Nr. Dumneavoastra de Telefon Subiectul Mesajul
Trimite mesajul si testeaza aplicatia
Va multumim pentru interesul acordat. Cererea dvs. va fi procesata si veti fi contactat de un membru al echipei noastre in cel mai scurt timp.