:: Salarii

Noutati privind modificarile legislative si din modulul Salarii din Trendix

Prima pagina :: Stiri :: Salarii :: Actualizarea declaratiei 112

Actualizarea declaratiei 112

28-08-2012

Incepand cu 1 iulie 2012 se modifica formularul 112 - “Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate” prin introducerea unor anumite impozite care se declarau in formularul 100.

Este vorba despre:
- impozitul pe veniturile din drepturi de proprietate intelectuala;

- impozitul pe veniturile din activitatea de expertiza contabila si tehnica, judiciara si extrajudiciara;

- impozitul pe veniturile din activitati agricole potrivit prevederilor art. 71 lit. d) din Legea nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

- impozitul pe veniturile din activitati desfasurate in baza contractelor/conventiilor civile incheiate potrivit Codului civil precum si a contractelor de agent;

- impozitul pe veniturile persoanelor fizice dintr-o asociere cu o persoana juridica contribuabil, potrivit Titlului IV indice 1 din Legea nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, care nu genereaza o persoana juridica;

Pentru generarea declaratiei 112 pe luna iulie  trebuie rulat update-ul update_2012-08-27_D112_dist.upd din "Continut director Trendix"  de pe site-ul www.trendix.net.

X
VREAU SA TESTEZ APLICATIA
X
* Denumire Client/Firma * Email-ul Dumneavoastra Nr. Dumneavoastra de Telefon Subiectul Mesajul
Trimite mesajul si testeaza aplicatia
Va multumim pentru interesul acordat. Cererea dvs. va fi procesata si veti fi contactat de un membru al echipei noastre in cel mai scurt timp.